1 Läs mer >>

hej alla.  i går kände jag en stor saknad efter min släkt men mest min mormor för hon bor en bit bort o jag är så van vid att man kan åka o hälsa på henne hur som helst men nu går det inte tyvär.  och jag saknar den gammala tiden med mormor vi umgicks jämnt o åkte i den lilla nissa micran o mina vänner sa titta där kommer rally mormor. hehehehe gud vad fel allt är  när man inte kan träffa mormor lika mycket som då o mina barn får ju inte träffa gammel mormor så mycket heller ju .  tårarna rann i går kväll när jag tänkte på det .  jag älskar min familj o släkt över hela mitt hjärta o saknar allt som man va med om när man väl träffade sin släkt ju. men nu börjar man bli äldre o allt skiljs ju det är så fel. men man kan ju inget göra heller tyvär men jag saknar min släkt o vänner ska ni veta av hela mitt hjärta .
och en sak till ni ska inte tro att jag försöker hitta jobb o öppfylla allas krav som alla tjatar om ju men i mellan åt blir det för mycket så jag pallar inte fast jag inte visar det men så är det . och varför tror ni jag fick epelepsi anfall jo stress o oro sa läkaren till mej för jag har för mycket o tänka på jobb pengar hus o familjen att allt ska funka som det ska snälla förstå.

och som sakt i går saknade jag min släkt o min mormor mest vill jag lova och sen så här i byn har man tydligen dåligt att ha vänner som vill umgås med en o jag vet inte vad jag har gjort igentligen men jag orkar inte fråga o bry mej men det känns ganska tomt vill jag lova det finns nog fler som vet hur det är elller ?

men jag är ingen elak person jag vill alla väl men när nån förstör för mej o min familj klart jag blir arg men lyssnar nån då nej



SAKNAR ER ALLA
JU
MINA
VÄNNER
O
SLÄKT
SOM
MAN
UMGICKS
MED
JU
KRAM
INGMARIE !

EN STOR SAKNAD FINNS ...