1 Läs mer >>
hoppas man får en trevlig vecka med barnen ju smile.

jaha nu har barnen hö...

0 Läs mer >>
hadde jätte trevlig dag i dag. gjorde i årdning lite i torpet sen ner till mamma o hälsa på o snacka skit. sen åkte vi hem o käkade potatismos o ströming mums.

va i torpet i dag

0 Läs mer >>
i går kom alexander hit o ska va här i en vecka typ så nu spelas buzz hehehe. och patrik är jätte duktig.  och i morgon börjar  raringen igen jobbet men hans mage är sisådär än men han måste jobba endå ju . och snart ska man laga mat men vet inte vad än och det blåser ute som bara den. gud denna månad gick pengarna åt som smör i solsken men vissa månader är ju så allt är ju svindyrt hur man än gör o försöker handla det billigaste. hmm när ska värden bli billigare o bättre? smile

spel dag hehehe

0 Läs mer >>
 overlord 2 till ps3 har jag spelat i dag. det är skitkul spel o gremlings figurer som hjälper en med allt smile

nytt spel

0 Läs mer >>
i dag har det varit en bra dag förutom en seg dag smile. och snart åker janne o lämnar alex i tranås igen . och i morgon ska vi  hämta paket och åka till linköping med grannarna o handla. och förskyldning har drabbats i detta hus så får se hur det blir kram im.

regn o regn

0 Läs mer >>
i dag är det ös regn ute o småkallt ush och barnen leker för fullt.   och sambon spelar  o jag har  spelat på datorn mm och smsar med mamma mm så i dag är det en seg dag i dag.

seg o regn

0 Läs mer >>
ush i natt snöade och blåste så det vinade i kåken. och vaknade innan kl 7 av att sabina väkte mej om att patrik spydde men antagligen va det en hosta som han hadde fått o spytt av för han har ingen feber o mår bra.   men jag är seg som bara den i kroppen i dag men självförvållat det vart en sen kväll i går.   snart ska man ner o hämta barnen sen kommer janne hem o äter sen drar han till tranås o hämtar alex.   sen senare blir det ledgend of the seeker kl 20.00 på 6an som vi alltid följer på fredagar här i huset. sen vet man ju inte mer vad som händer i dag men sånt som märks ju. kram

snö

0 Läs mer >>
för i morse va det 1 plus ute brr säjer jag. och när tessa o jag skulle ner till byn så gick patriks jacka sönder gud vad sne man blir men det är bara o köpa en ny på månda. för på månda blir det linköping igen med grannarna med o handla smile.

i dag vart det nya va...

0 Läs mer >>
i går klippte tessa alla killar här i huset heheh dom vart jätte fina. men i dag har man städat o plockat med massa grejer . och tvättat och smsat med mamma hehehehe.  men just nu sitter jag här o raringen o danne spelar resident evil 5 igen heheheh men det känns gött ha nått gjort för dagen men sen blir det film i kväll men vad än vet jag ine än i går såg man blood och resident evil 2.

bra o ha grannar elle...

0 Läs mer >>
i dag är det verkligen höst väder så nu sitter man inne o dricker kaffe efter o ha varit ute med hundarna och lämnat barnen på skola o dagis. och i går satt danne o janne o spelade resident evil 5 och det var jätte kul o höra dom tjafsa om vad dom ska göra o bli sura när dom inte klarar det på spelet heheheheheh. och patrik min son pratar allt mer o mer nu han härmar mina töser o det är perfekt smile.

höstväder

0 Läs mer >>
har tessa o jag haft skit kul o busat med barnen o janne har spelat ps3. så tur man har roliga grannar säjer jag bara tack för dom vill jag lova och jag älskar min familj över hela mitt hjärta dom är under bara.

i kväll

0 Läs mer >>
i dag har man städat o bakat bröd. och nu är man utan cigg och får inga pengar fören onsta ush hoppas man får tag på nått snart. men det blir en duch snart o filmmys med älsklingen o barnen kram

har bakat bröd i dag

0 Läs mer >>
i dag städar man o tvättar som vanligt och planerar lite för november månad för det blir fullt upp. och det hadde varit 3 minus i natt här och det blir o va inne o dricka kaffe o mysa smile. och jag älskar min familj av hela mitt hjärta

en solig o kall dag

0 Läs mer >>

en 13 åring hadde frågat min dotter om jag hadde haft sex o jag sa vad sa du.  det är sant mamma sa marie. vet du vad du skulle ha sakt sa jag till marie  ja  för annars hadde jag ej funnits till eller hur.  för 13 åringen hadde sakt att han hade haft sex men det har inte min dotter med att göra ush säjer jag .  det är ju inte sånt man vill höra från sina barn att andra säjer till dom om sex ne vet du va.                                                                                                               men när jag vaknade i dag så va det 0 minus ute men fint väder ändå med alla fina färger på trädena o solen smile.

ungdomen i dag är hel...

0 Läs mer >>
snart fyller man år och min mamma har ider på fika o mat men har nån tips om vad man kan bjuda på till 22 pers. för jag försöker hitta det billigaste men svårt ju hjälp kram ingmarie.

planera planera

0 Läs mer >>
och jag är hur seg som helst ush. men har mycket o tänka på nu. men annars har allt gått bra i dag.                                         patrik min son han ville ej gå hem från dagiset för en ny vikarie va där o busade med han hehehe. och marie o sabina skulle leka kurri gömma  som dom gör varje gång smile.  annars har inget nytt specielt hänt hmm tråkigt men det är ju så. det händer nog mer i november vill jag lova smile.

nu är det kväll