0 Läs mer >>

i dag vaknade jag o fixade i årdning  frukost mm. men barnen hittade inte sina vantar så vi vart jätte sena så det vart stressigt i morse. och kallt va det ute 10 minus och jag gick ut med hundarna och när jag kom in drack jag kaffe och plockade i årdning i hemmet. sen satt jag lite vid nätet sen fick jag hämta  barnen . då vart jag grattad om giftermålet. sen kl 15.45 gick jag till min dotters utveklingssamtal o det gick bra efter det gick jag ner till apoteket med marie o handlande avmaskningsmedel till katterna och halstabbletter. sen gick vi till ica då träffade jag ann-sofie en gammal vän via mitt ex nalle. så jag hoppas på att man kan åka hälsa på dom snart igen men med min älskling o inte exet heheheh. sen gick marie o jag o köpte sjärtlappar till flickorna för dom skulle åka det i morgon. sen gick  marie o jag hem  till familjen och pratade med tessa o rökte under fläkten som vanligt sen satte jag mej o spela ps 2an för jag köpte kingdom heart o det var segt men bra. sen satt vi å snackade lite mm så har min dag varit hoppas ni har haft det med gott folk.

en lång dag

0 Läs mer >>
det känns underbart

nu är man gift

0 Läs mer >>
men vet inte vad jag har gjort för fel. men hoppas det går över snart ush och så var jag barnvakt åt alicia en stund tessa va nere o köpte cigg kram .

har ont i knät i dag

0 Läs mer >>

i dag var det en kul dag  åkte till tranås i dag för o se vincents dop . och fick träffa raggar alex igen o resten av patriks släktingar . och madde o markus  det var ju ett tag sen nu. och alla skojade med alla o det var roligt nästa gång man ska på dop då är det alicias dop tessa o fredriks bebis. men det var ingen rolig väg man fick åka på i dag när de var snö o blask. men det gick men tack för en trevlig dag kram.

vincents dop dag

0 Läs mer >>

i dag ska man med marie till tandläkarn så hon får laga sin tand mm.
o så har man små städat och hängt tvätt.  och jag träffade ida o kicka i morse när jag lämnade barnen på dagis o skola  trevligt .

och i kväll blir det la o mysa med sambon igen o se på film eller nått. för det är så mysigt med tända ljus o mysa heheheh smile.
GUD VAD JAG ÄLSKAR
MIN FAMILJ
4-EVER
INGEN
FÅR
TA DE
I
FRÅN
MEJ .

tandläkarn

0 Läs mer >>
om jag har fått nån tavla såld eller inte ska ner innan kl 3 i dag o hämta dom annars får hoppas på  det bästa att man en kyrka och min blomma har sålt dom kram .

i dag gäller de

0 Läs mer >>

i dag vaknade jag av att näsan va täppt och torr i käften blä.
sen käkade man frukost med barnen innan man skulle lämna dom på skola och ut med hundarna.
och i dag fick patrik följa med  mej ut med hundarna  han tyckte det va jätte kul o vissade mej vart vi skulle gå .
sen såg han på film o tessa o fredrik hadde koll på patrik då o sen åkte janne o bytte däck hos pappa o mamma. sen käkade vi mat när han kom hem och  gick ner till musick skolan o lämnade mina tavlor å konstutstälningen här i byn.
men jag hoppas dom blir sålda  men det tror jag inte dom blir men det var väldigt lite  folk som ställde ut detta år med ush synd tycker jag för det är bara en gång om året . och nu spelar sambon o jag snackar med tessa heheh.
men god natt med er gott folk .

sjuk fortfarande

0 Läs mer >>

jaha nu har man varit sjuk i 5 dagar men det börjar bli bättre nu gött ju .  o raringen  har med on i halsen men han kämpar på med jobbet för att inte bli av med det helt . jag är stolt över min älskling smile. i går såg vi på 2 filmer  draktränaren 
den var jätte bra
the last airbender.
var  med bra men  det kommer fler av den vill jag lova .
och sabina va hos tandläkarn i går o hon va jätte duktig och hennes framänder är på gång och jag som trodde  att hon hadde skadat dom men inte då vilken tur barnen har igentligen .
och nästa vecka ska marie dit med  o laga sitt hål i tanden för första gången .
senare blir det la patriks tur men nu han är busig o lär sig nya ord varje dag och han säjer till mej älskar dej mamma men vissa fel säjaning men han är sånt charmtroll vill jag lova och
JAG  ÄLSKAR MIN FAMILJ 4-EVER !!!!!!!!!!!!!!!!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sjuk ush

0 Läs mer >>
i dag åkte man ut till mamma o pappa o till torpet en sväng och träffade grannarna det var kul och barnen fick leka en stund med deras barn ju smile

fin o kall höst dag u...

0 Läs mer >>
för alla gratulatjoner jag haft en jätte bra dag i dag men min mamma o pappa kunde inte komma i dag får se om dom kommer i morgon. men nu ska man mysa med sambon o se film kram på er alla

tack alla mina vänner...

0 Läs mer >>
men man har städat lite och barnen målar och leker för fullt. och tessa bakar bröd hos mej.    och janne ska till återviningen i dag o kasta lite grejer som vi ej vill ha kvar.   och i går kväll myste raringen o jag o diskuterade lite om allt tex vårat förhållande o hur det är  o vi kom fram att allt är perfekt mellan oss för vi kommer alltid överens om saker o ting o vi stöttar varandra det kallar jag underbar kärlek eller hur?   vi har varit i hop i 3 år och förlovade i 2 år och det är mycket planer nu i framtiden.  och i morgon blir man 28 år men känns ingen skillnad ju och jag har ingen ålders kris det är gött det än. det enda jag vill i mitt liv just nu är ett jobb ju men det är bara att söka o söka eller hur ?  och min älskling får tydligen söka jobb snart för han kommer ha sitt jobb till midsommar sen får vi se hur det går.  men man får se det ljusaste i livet så gott det går men det är ros o ris i mellan åt ju det är ju det man får ta i livet. kram på er alla här

i dag är det regn o b...