0 Läs mer >>
det va jätte trevligt jag älskar min familj 4-ever

firade jul hos mor o ...

0 Läs mer >>
gud man är seg efter allt jul stök men det vart en perfekt jul med grannarna o familjen.  men vart inget till mamma o pappa än för dom har inflensa tror dom ush  så hoppas det blir nått i veckan kanse.  och senare denna dag ska man åka till linköping med ida o tessa en sväng ska bli kul som vanligt smile. god jul o gott nytt år 

hej

0 Läs mer >>
i dag fick man bröllops precent av danne o tomas jannes kompisar på hans jobb jätte gullligt o snällt ett stort tack ska ni ha 

en sen bröllops prece...

0 Läs mer >>
hej på er alla . snart har man varit gift i 3 veckor och det känns fortfarande konstigt men gött kärleken spirar än heheheheh.  nu är det mest funderingar på vad man ska köpa till julklapp till folk mm och vart man ska vara hema eller hos släkten.
men det blir nog bägge och
men en sak jag inte förstår dom man va vänner med innan ignorerar en typ och jag undrar varför o vad man har gjort emot dom igentligen ???
men det kommer man la inte få svar på antar jag. men jag orkar inte bry mej om det men man får upp dom tankarna i mellan åt.
det är lika dant om barnens pappor man önskar att man kunde komma överens med dom o kunna umgås med dom som vänner.
och att dom kunde lägga mer energi åt barnen men det är bara en önske tanke ju.
men min största önskan är att torpet kunde bli klart nån gång så man kunde flytta dit med familjen igen. men vi kommer att sakna våra goa grannar då ju hmm.
men en sak  jag älskar denna dumma byhålan till ödeshög  fast det är folk som kan inte låta bli att tjafsa o bråka men det är det ju överallt endå ju så. och jag är uppvuxen här så då är man fast heheheheh. men jag skulle kunna tänka mej att bo i valdemarsvik med resten av släkten igentligen.
men vi får se hur allt går för oss om man får jobb o eller om min make kan få behålla jobbet eller inte  hmm man får hoppas på det bästa i livet endå kram på er alla här.

jaha snart är julen h...

0 Läs mer >>
vaknade kl 7 i morse o fixade kaffe o käkade frukost o såg på julkalendern med barnen.    sen gick o lämnade dom på skola o dagis sen åkte jag med ida till city cross o hndlade en dop precent o lite annat och en ram till mina bröllopps kort jätte fin. sen följde med ida hem till hennes föräldrar o matade hästarna o sen åkte hem o gick ut med hundarna o hämtade barnen. sen vart det o laga mat o nu sitter jag är med en kopp kaffe o pepparkaka smile.

va o handlade i dag m...

0 Läs mer >>
det känns så bra o va gift med en underbar make  smile  och man har underbara vänner.    men förskyldningen vill inte gå över ush. och snart är det jul men ett dop först mina grannars tös dop på lörda nice.

en vecka gift